Sport

De beste manier om fit  
te blijven

is voor mij een combinatie van drie keer per week hardlopen en 1 of 2 keer per week paardrijden. De Dam tot Damloop (16 kilometer) en de kwart marathon van Egmond (10.5 kilometer) zijn voor mij de momenten om mijn eigen PR’s te verbreken. Mijn gemiddelde snelheid is momenteel 12 kilometer per uur bij een ontspannen rondje van 10 kilometer. Scroll naar beneden om meer over mij te weten te komen.

Hobby

Een slim huis maken kan een uitdaging 
zijn

wanneer je niet met de kant-en-klare oplossingen aan de slag gaat, maar zelf iets bouwt. Ik besteed daar dan ook graag mijn tijd aan. Met behulp van het Open Source platform Home Assistant op een Raspberry Pi en een zelfgemaakte digitale spiegel als controlepaneel, verbind ik veel taken aan het commando “Hey Google” of laat ik ze vanzelf gebeuren.

Omgeving

De duinen

zijn voor mij niet ver van huis. Een (paar) uur per dag een wandeling door de duinen maken, is voor mij de ideale manier om te ontspannen. Een podcast in m’n oren, alle gedachten even opzij. De duinen zijn hier op elk moment van de dag een geschikte plek voor.

Persoonlijk

Hete choco op een warme zomerdag

is voor mij puur genieten. Het liefst in een landschap tussen de hoge bergtoppen. Mijn liefde voor de Alpen is er met de paplepel ingegoten. Ik beklim de hoogste bergtoppen, raft door de wildste rivieren en snowboard van de meest steile pistes. Daarnaast lees ik graag een boek uit de Jack Reacher serie of onderneem ik activiteiten met mijn vrienden uit het verre Vlaanderen.

Zo, dit was het dan. Genoeg over mij. Nu weet je in grote lijnen wie ik ben. Nieuwsgierig geworden naar wat ik kan? Bekijk de homepage of stuur een mailtje.


nl_NLNederlands